...frun har högt blodtryck, feber, ont i kroppen och jag har haft upprepade infektioner och inom loppet av ett par månader, så har jag ätit två penicillinkurer.

Dock trivs vi med livet och hoppas att allt ska sluta väl. Kom att tänka på alla gånger jag stått vid gravar och sett och hört människor gå fram till graven och visa sin vördnad och respekt för den avlidne och sagt
-Vila i frid!
Fick den här på mail från en vän i Canada och där står det:

Varför vilar vi bara i frid?
Varför lever vi inte i frid också!?

Hur sant är inte detta!! Världen kunde vara ett paradis, men så ser man politiker som sviker sina väljare, en 11-årig pojke jagas av en knivman utanför en skola (läste det nu i kväll på Aftonbladet) och ett högre polisbefäl har arresterats p g a våldtäkt m m.
Detta är bara ett axplock!!! Men visst skulle världen kunna vara underbar!

När mina barn var små, så tittade vi på "Fablernas värld", som var en underbar underhållning för barn på TV. Så tänkte jag
-Herre Gud! Det var ju mitt levebröd att hålla på att predika om "Fablernas värld", men då trodde jag detta var på riktigt; Gud, Jesus, Moses. Visst skämtade man ibland och sade
"Det var hårda bud!!! som Moses sa när han slog knäna mot stentavlorna!".

Visst! Men det här gjorde ändå att människor hade något att hålla sig till dvs "10 Guds bud", i dag saknar dock budorden relevans och är inte längre den andliga stödkorsett, som de i någon omfattning ändå var, när man var präst. Tänker på budorden "Du skall inte själa" och "Du ska inte begå äktenskapsbrott"....
-Herre! Jag måste bekänna en sak! Detta var ju in stora glädje i livet som präst och jag missbrukade ofta ditt namn.

Så en sak till Herre!! Varför ska inte djuren vara klädda?? Jag hatar att se alla rövhål på hundar och katter, kor m fl. Jag får nog ändå stå ut med detta, för det är värre med alla rövhål som går på två ben och som sitter i Riksdagen, men nu skiter vi i det och tar ett glas vitt vin!!!